måndag 18 juli 2011

300

I denna blogg finns 300 inlägg, denna vecka kommer den att ha haft tvåhundratusen sidvisningar. Jag är stolt över alla de spaltmeter jag skrivit och jag saknar det också, som bara fan, och det har bara gått några dagar. Så fortsättningen (så cancerfri som möjligt) finner ni här. Om jag har något att skriva om är en annan sak... det visar sig, kanske blir en kort rackare ;) Lovade att jag skulle säga till... nu säger jag till.

http://mittfjardeliv99.blogspot.com/

10 kommentarer:

 1. Härligt Ida att du har startat en ny blogg! Jag länkar direkt :-).

  Kram från Helena

  SvaraRadera
 2. Härligt! Försöker skriva ett kommentar på nya bloggen men tror det går inte. tror det är för att jag har spärrat min blogg och bara har inbjudna gäster. Kan inte du maila din mail så bjuder jag in dig.

  Vill gärna kunna skriva en kommentar då och då. :-D

  Kram
  Mia
  www.svaneholmskan.blogspot.se

  SvaraRadera
 3. maria.martinsson@bornet.net

  Kan ju var bra att ha. hihi

  SvaraRadera
 4. Kul ! Jag hittade dit nu och ser fram emot en massa osjuka rader..

  Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Hej Ida!
  Kul att du har startat ett ny blogg om ditt nya liv!!! Jag fortsätter att följa dig och ta del av detta bättre livet! Skrev en lång kommentar på din nya blogg med insåg sen att jag inte kunde skicka den )= Fanns ingen möjlighet att skicka meddelandet anonymt och annars vet jag inte hur jag gör ???
  Jag fortsätter gärna att följa dig!
  kram Anna B

  SvaraRadera
 6. Anna: Det är fixat, den är så ny så jag har inte hunnit kika på inställningarna. Välkommen :)

  Välkomna allihopa för den delen.

  Kram på Er

  SvaraRadera
 7. Ida! Det går fortfarande inte att välja att kommentera anonymt...
  Fasen vad snygg du är i håret nu(; Precis som jag!

  kram Anna B

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vi är två stycken studenter på Mälardalens Högskola som skriver en kandidatuppsats inom sociologi om bröstcancer. Vi kontaktar nu dig för att upplysa dig om att vi kommer använda oss av din blogg som underlag för vår analys. Vi vill undersöka hur kvinnor med bröstcancer som insjuknat innan de fyllt 40 år framställer sin upplevelse av bröstcancern i sina bloggar. Din blogg kommer inte att namnges i studien och på så vis kommer inte din blogg kunna knytas till vår uppsats. Det är således enbart vi som författare som kommer besitta vetskapen om vilka bloggar som använts. Materialet kommer avidentifieras från sin blogg och kommer hanteras konfidentiellt. Men vi vill även upplysa dig om att vi inte kommer att använda oss av din blogg i något annat syfte än för denna studie. Om du vill få tillgång till den färdigställda uppsatsen så kan vi självfallet bifoga den. Har du några frågor eller funderingar så får du gärna kontakta oss.

  Med vänliga hälsningar
  Jessika Meng & Emelie Wessel

  Jessika Meng
  jessika_meng@hotmail.com

  Emelie Wessel
  emelie.1989@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. Hej Ida.
  tack för din kommentar och din feedback på inlägget som jag skrev nyss.

  Först vill jag säga att jag är imponerad och stolt över din kämparglöd! Det är helt fantastiskt att läsa dina inlägg, och det glädjer mig att det finns hopp i sorg.

  jag tror precis som du beskrev i mitt inlägg att man hittar sin glöd för det man brinner för. De jag beundrar är de som kämpar (såklart) och de som hjälper. Jag vill att omtanke ska komma från hjärtat och inte styras av andra aspekter.
  Jag brukar läsa många bloggar som handlar om just cancer. Jag har en faster som gick bort i cancer för en månad sedan och det är en sorglig sjukdom som kräver kunskap! Jag skickar all min styrka och kärlek till er alla som kämpar, för som jag nämnde så är det en beundran.
  Hoppas, precis som du skriver, att bloggen blir kortlivad, för frisk det ska du bli!
  Stor julkram!

  SvaraRadera