onsdag 2 mars 2011

Hoppla

Nu händer det grejor! Jag har sovit hela natten! Underbar känsla, visste iof att det fanns möjlighet till det, ingen peruk eller klocka som har jagat mig i natt, jag har inte varit vaken och läst, bara sovit, thank god.
Vaknade med ett trist illamående, men djupdykning i kassen med medikamenter gjorde susen, nu har jag fått i mig både kaffe och (för många) mackor. Jag vet när livet sakta börjar komma tillbaka, satte mig och kollade lite på nyheterna.
Första nyheten var "Svensk familj till sjöss tillfånga tagna av somaliska pirater", jag tänker "Åh, jag vill åka till Afrika". Nästa "nyhet" är att ¨många fall av astma i storstäderna bland framför allt barn och gamla har med avgaserna att göra, Barcelona står i topp bland avgasernas mecka, jag tänker "Åh jag vill åka till Barcelona och dra in lite avgaser med ett glas cava i handen". Då har det börjat vända, när jag tänker "en ordentlig fylla hade suttit fint". Nä... men jag saknar att bara kunna få njuta av ett glas rött, och ett till, och ett för mycket. Att få bara vara mig själv lite igen, sitta med tjejerna och snacka strunt på en aw någonstans i stan, att bara få glömma bort tiden. Små saker som är viktiga i ett lyckligt liv, eller i allafall små enkla saker som är viktigt i mitt liv. Visst, jag kan ta ett glas rött nu med, men jag kan inte njuta av det, det smakar inte särskilt bra, och det är inte vad det ska vara. Jag har för mycket skit i kroppen för att hantera det helt enkelt. Sist fick jag så ont i magen efter ett glas, det sved och hade sig i magen, då får det vara.

Det är långt kvar till en ordentlig ute kväll, men någon drink i lilldjävulens Prada i sommar i en kort frissa ska jag fan i mej få till. Och njuta ska jag göra, det ska vara sommar, varmt och resten av livet ska ligga framför mig! Så det så. Btw Linda (alias lilldjävulen) jag är rädd att jag varit enormt dålig på att följa dina direktioner! Jag önskar att jag hade fixat det men dom här extra kilona och den spegelbild som möter mig på morgonen är det helt omöjligt att inte göra dagen värre genom att dra på sig ett par mjukisar... och förresten är det dom enda som passar just nu, sorgligt men sant :( Jag kommer dock igen, ge mig ett par mil i spåren och ett par veckor att få hår så är jag på G igen, det måste gå.

Oj, nu blev det ett inlägg om alkohol, som ni förstår börjar jag då vakna till från de döda.
Idag ska jag ta mig till "erikshjälpen". Det är typ som "myrorna" och man kan hitta riktigt roliga grejor om man har tur. Det är aningens annorlunda att vara i en by som denna, man får leta öppettider och hålla koll på dagar, det är inte som i stan, "öppet dugnet runt". Här är det man kommer ihåg som #1 Bandymatch på torsdag, det är trots allt bandybyns bandyby jag är i, Edsbyn. Erikshjälpen är öppen onsdag och lördag, badhuset har uppvärmd barnpool på onsdagar och en dag till, ja...lite så är det. Här kan dom konsten att inte slösa på grejorna, man får helt enkelt passa på när tillfälle ges. Det är annorlunda, storstan och byn, 2 skilda världar.

1 kommentar:

  1. så glad att höra att du mår bättre! heja heja - du skriver bra så det är väl bäst att man passar på att njuta medan det bjuds eftersom du ju snart är frisk och skrotar bloggen. Hoppas du får en skön helg! Kram från en bloggläsare

    SvaraRadera