lördag 19 mars 2011

Smak

När jag vaknar på morgonen (som var 05:11 i morse..... suck) ligger jag och känner efter, vad kan ha hänt tills i dag, har jag ont, är jag stel, mår jag illa? Nej, inte ont, nej, inte stel, nej, inte illamående. Mår dock lite "nere" idag. Var inte sugen på kaffe direkt, men jag har upptäckt en liten biverkan, jag åt 3 mackor, två hårda o en mjuk, med ost, tomater och gurka, det smakade INGENTING. Ingenting, jag kände inte smaken av smöret, osten eller grönsakerna? Mycket tråkigt. Så ska jag äta som tidigare, som en elefant kan det dessutom bli aningens tråkigt förutom att det är jobbigt, om inget smakar bra? Intressant. Ja ja...
det är ett litet problem i sammanhanget.
Idag blir det inget kortison, så vi får se hur det påverkar det hela och hur jag mår om ett tag, första gången utan uppåt tjack. Men än så länge mår jag fint, och det tänker jag njuuuta av :)

Livet kan vara för bra ibland hörrni! Solen skiner, och väderprognosen säger att våren är på väg, vågar vi tro på det?

6 kommentarer:

 1. Ja så har jag också haft det- smaklöst!! (djungelvrål funkade iallafall) Men svampen i munnen blev bättre av 1 tsk bikarbonat i 1 dl vatten som jag gurglade med. Gammal hederlig kur;) Man jag äter inte lika mycket som efter fecbehandlingen. Så då tänker jag att det är bra att jag gått upp lite(hm..) i vikt så att jag har att ta av. Ja nu jävlar kommer våren! Härligt. 1 vecka kvar till SISTA cellgiftsbehandlingen, DIF vann, sommaren är på väg.... ja visst är livet härligt:))

  SvaraRadera
 2. AAAA Kattis, SÅ ska det låta! Livet väntar :) Fan, en behandling kvar bara?? JIHO! Svampen har inte besökt mig denna gång, gjorde den direkt efter FEC... kanske jag slipper den, vore ju grejt!
  Ja, det var nog bra då att du gick upp lite med FEC, jag är lika jäkla hungrig och sugen som vanligt... äta äta äta... det är livets melodiiiii ;)

  När kör du din sista skit?

  KRAM och grattis till segern!

  SvaraRadera
 3. Synd att inte Snusket har öppet på helgen... låter ju annars som en bra dag att njuta av maten där...

  Hoppas att du får en trevlig dag i vårsolen.

  Vi syns och hörs.
  Kram Peter

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att du mitt i all skit faktiskt kan må ok. Håller verkligen tummarna för att biverkningarna inte blir de värsta.
  Kram och ha en skön lördag!

  SvaraRadera
 5. Peter, HAHA... eller hur! Men jag ska inte racka ned på snusket, de har serverat många fina feta lunchtallrikar genom åren också :) Tur att vi har dom när det krisar! Dax för en tripp till US Pizza snart känner jag! Eller, iaf när smaken är åter.

  Detsamma, njut med familjen i solen, jag ska ut och göra det nu! Kram till hela blonda gänget!

  SvaraRadera
 6. Att tappa smaken är skit trist och typiskt Taxotere. Ändå är man ständigt hungrig, jag var det iaf.
  Jag älskar din positiva anda, du kämpar på bra.
  Du är fantastisk!
  KRAM

  SvaraRadera