tisdag 15 mars 2011

Jahapp

Då var det tydlig nedräkning till torsdag. Det vanliga läkarbesöket med hjärt/lung check,
blodprov(som nu helt plötsligt skall tas en timme innan besöket så jag måste sitta på äckliga RH och slå ihjäl en timme, får väl räkna peruker eller nått)
Oh va positiv jag känner mig!! Antar att jag ska få information om Taxotere också. Sättet de har presenterat biverkningar på hittills hade jag kunnat va utan, det har varit typ "håll bara koll på feber så löser det sig" Jorå, men så att eh....
Iof, vad ska dom säga? We are about to give you à deadly dose, keep smiling and try not to catch a fever, good luck.
Hur ska dessa människor som jobbar med detta någonsin kunna förstå vad deras patienter går igenom. Det är kanske dax för mig att dra upp ämnet kurator eller vad de nu erbjuder om man trilskas :)
Det kanske inte låter så, men jag är mkt nöjd med den vård jag fått hittills, kanske hade man kunnat få lite mera "runt om kring info". Kanske har jag fått det, men de första besöken är så jobbiga och jag minns ingenting av dem. En upprepning hade varit bra. Ska fråga idag "ursäkta, kan vi gå igenom de tre första besöken igen" .
Mina ögon har fått någon hybris, dom rinner och rinner, ser ut som om jag tjurar jämt. Det gör jag inte även om jag har anledning och borde ta tillfället i akt när dom ändå rinner konstant. Det är iaf jäkligt härligt väder, nu saknas bara värmen. Jag sitter och drömmer om en resa till Maldiverna... Dit vill jag

4 kommentarer:

 1. Men guh! drömmen om Maldiverna, tell me about it! Jeez.

  Själv har jag börjat drömma om Thailand med hela la familia. Har varit där ett flertal gånger själv, och nu vill jag dra med alla. Igen.

  Vi reser snart! Visst gör vi?!!

  SvaraRadera
 2. tänk vad du ska behöva gå ingenom Ida !! styrke kramar till dej från Åsa i edsbyn

  SvaraRadera
 3. Hittade precis in hit,ska läsa mer ikväll. Jag har gjort det du gör, fick min sista cellgift Juli 2010.
  Lyssna på kroppen,vila om den vill de,sov om den så önskar.
  Styrkekramar från en Bröstsyster

  SvaraRadera
 4. {{{LOVE, HUGS & PRAYERS}}}

  Love,

  M&M

  SvaraRadera