onsdag 30 mars 2011

Sjuka ögon

Smickrande bild. Jag bjuder VERKLIGEN på mig själv ska ni veta.... jag vill bara förmedla på bästa sätt vad jag menar när jag skriver att jag är trött i ögonen.... Nu vet ni kanske inte hur mina ögon ser ut en vanlig biverknings och sjukfri dag, men det är inte så här iaf. Man ser också det vita (WHY?) fjunet som börjat växa ut på huvudet. Ögonbryn och fransar börjar bli skuggor av vad de var. Charmig tjej....suck

Jag älskar tydligen frukost, eller iaf att ta bilder på den. Konstigt.

Jag är sjuk i ögonen... vad tycks? Lite svullna va? När jag tog tempen för någon timme sen hade jag ingen, 36,0 nu har jag 37,3. Fortfarande inte feber, jag kommer att hålla stenkoll på termometern. Blodförgiftning verkar mindre roande att få.

6 kommentarer:

 1. Efter min rekonstruktion fick jag blodförgifning...INTE kul och jag höll på "att stryka med " för att jag väntade så länge med att åka in till sjukan. Så gör inte det,utan åk in om du börjar känna dig med sjuk ! Kram nene ( på forumet )

  SvaraRadera
 2. Men gud va läskigt! Nej, jag håller stenkoll på termometern!

  SvaraRadera
 3. Läser igenom dina inlägg och jag måste erkänna att jag tycker det är jobbigt, det känns så hemskt, och livet är orättvist.
  Min mamma fick bröstcancer när hon var 34 år, opererades och fick tillbaka det igen 2 år senare.
  Så jag vet vad din familj går igenom.
  Ville bara skicka ett meddelande till dig och skänka en tanke från en som är berörd.
  Kram från Tove

  SvaraRadera
 4. Tack Tove. Jag hoppas din mamma mår bra idag! Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Fy rackarns....ser ut som son du gråtit i en vecka minst. Jag hoppas verkligen att det är övergående och att du inte får nån feber. Håller alla tummar jag kan.

  kram kram

  SvaraRadera
 6. Jamen Ida, då förstår jag vad du menar med ögonen! Rätt så tydlig talande bild. Hmm.

  Hoppas på en fin dag för dig! ;)

  SvaraRadera