söndag 8 maj 2011

God morgon!


Frukost är nog min favorit måltid, i alla fall när man har tid med den på riktigt, sitta ned, njuta, äta lite till... Idag var den extra fin också...röd, gul och blå :)
Solen skiner, barnet vaknade på rätt sida, frukos e intagen. Jag är sjukt trött, i går var det ännu värre (tror jag) och illamåendet vill inte ge med sig, men jag håller hoppet uppe, snart så...snart e det bra. På fredag ska jag gå ut en sväng med mina kollegor. Ja ut, som i "ut på krogen"... känner mig lite som en ko på grönbete...  ska bli jätte kul att få sitta ner och snacka med alla härliga människor, som förr i tiden. Hoppas jag kan hålla mig vaken! Jag har ju en hel vecka på mig att förbereda mig med tidiga kvällar. Annars ska jag bara gå runt och njuta av friden den här veckan, kanske jobba lite, ja... vi får se vad som händer. Det är spännande det här, att liiite vara tillbaka till livet as I want it. Men först ska vi njuta av denna fina söndag. Hoppas alla har lika fint väder idag som vi har i huvudstaden!

6 kommentarer:

 1. Godmorgon till dig med. Det blir en härlig dag!
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Skrev ett inlägg hos dig i Fredags men jag vet inte vad som har hänt, det har inte kommit med iaf.
  Tänker på dig och hoppas du kan njuta fullt ut, tiden innan strålningen. Fast strålningen kommer att gå bra, du är ju en kämpe.
  Njut av denna sköna söndag.
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Här längst ner i söder har vi också strålande sol. Har jobbat inatt sen blev det en ganska rask promenad hem 6,2 km på 54 min. Din frukost ser härlig ut. Har du inga betapred kvar?? några sådana så lär du hålla dig vaken på fredag. Ha det riktigt gott i huvudstaden.

  SvaraRadera
 4. Annika, jag hade missat att få med det i modereringen av kommentarer (eller vad det nu heter...) sorry, nu är det åtgärdat, och TACK!!
  Ja vilken härlig dag!? Tyvärr är jag sinnessjukt trött... jag förmår mig inte riktigt att ta tag i något alls. Har suttit i solen en stund, det orkar jag ;)

  Carin: Jo.. där sa du nått.... betapred kanske kan va nått ;) Men då vill jag väl äta oavbrutet hela kvällen i stället...

  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. God morgon! (eller jaaa, god kväll!)

  Tittar bara in och säger hej.

  Finfin frukost (jag älskar också frukost, helt klart det bästa av alla måltider under dagen!)

  Hoppas du hade en fantastisk dag.

  SvaraRadera
 6. ser härligt ut ! Skönt att känna genom din blog hur även du är lite våryr- skönt att du nu r klar med " giften "- och " bara "har strålningen kvar : )!! Tror du kommer få en fantastisk vecka- o även ute på krogen.
  Klem Ingrid

  SvaraRadera