söndag 15 maj 2011

Varning för känsliga ögon

Så här ser håret ut som kommer upp nu. Det är svårt att fånga på bild, för det är så ljust och fjunigt,
men det kommer hårdare stubb också, dock inte lika långt som fjunet. Det ser faktiskt riktigt läskigt ut, sjukt liksom. Träffade en av mina systrar inne i stan i dag, hon sa att det ser ut som morfars hår. (Vår morfar gick tyvärr bort i cancer 2008, han strålades mot huvudet och tappade håret, men det hann växa ut fjun)
Jag har ju sagt hela tiden att jag ser ut som en farbror. Jag har inget emot att vara lik morfar dock :)
Här bjuder jag på farbror Idas skalle för dagen. Hur som helst älskar jag det läskiga fjunet, för det är hår, och det VÄXER :D
H kom just hem från pappa och utbrast "MEN MAMMA, GUD VA LÅNGT HÅR" ;) Allt e relativt, men det är ett säkert tecken på att det vuxit denna vecka.
(klicka på bilderna för att se dem i större format)


Det är så ljust att det ser kalt ut mitt bak, men det är lika mkt där, fast det syns inte.

8 kommentarer:

 1. OMG! Förstår att det känns läskigt.

  Det är liksom ju lite läskigt att bli av med det, att se hur det blir, och ögonfransar och allt det där läskiga. Och sen de där när det växer ut. Ja, det ser lite läskigt ut.

  Positiv tjej (H) iallafall! Rolig kommentar!

  SvaraRadera
 2. Hi hi...gulliga H. Efter allt jag gått igenom med hårlossning, cellgifter ångest mm mm så har jag nu efter ca 20 strålningar en "solbränd fläck- typ japansk kärnkraftsarbetare" på nyckelbenet. ( en droppe i havet om man jämför med cellg och annat shit) Men nu reagerar mina stora tjejer:)) " Men faan mamma guuud vad jobbigt- gör det ont" Ha ha jo lite kanske men det känns som typ Benidorm 1983 så det är inget konstigt, smakförändrande, hårfällande, illamående, bensmärtigt ..... Jag är bara lite bränd! Ditt hår kommer bli så fint!

  SvaraRadera
 3. Vilken massa fjun ! Härligt att se att det gror så bra.

  SvaraRadera
 4. Vill bara tacka för en härlig blogg. Älskar din humor trots att du har det tungt. Kramar från Finland

  SvaraRadera
 5. Tycker inte att det ser ett dugg läskigt ut!
  ( Ser likadan ut själv! ) Tycker dessutom att du är mycket snyggare utan peruk.
  Ja, man blir vätskefylld av detta jäkla rävgift, mitt sitter i fötterna, kan knappt gå. Kram!

  SvaraRadera
 6. Önskar dig all lycka i världen!

  http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=5389

  Vill du förändra? Hjälp till att donera till Pontus insamling som just har fått veta att han har Hodgkins lymfom cancer. Han är 19 år och pappa samt sambo. Alla summor räknas!

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 7. Ser ju fin fint ut....det växer ...vilken lycka liksom. Längtar tills jag når dit jag med. När man vet att inget mer förfall väntar utan enbart återväxt. Håller tummarna för att det går snabbt.

  kram kram

  SvaraRadera
 8. Du är urtjusig (;
  Jag såg likadan ut, men nu 7 veckor sen sista cyton växer håret på ett annat sätt. Det är grövre och täcker mer. Det går fortfarande vääääldigt sakta, men det kommer...

  Kram Anna (bränn)

  SvaraRadera