tisdag 24 maj 2011

Vatten, vatten, bara vanligt vatten

OH YES! Nu ska de fasen ordna till sig. Idag pratade jag med en sköterska som pratade med mig som om jag var ett liiiitet barn som skulle få spruta på BVC. Det var lite ... först blev jag irriterande, sen spelade jag med och pratade också med bebisröst. "Hej, jag har problem, har så ont i mina ben och armar och jag svullnar om fötterna och ...ja överallt" "*med bebisröst* Kan Ida kanske ha fått lite taxotere tro...hihihi.... det låter så hihihi..." "Eh...mmm, ja precis" och så fortsatte det så.... tillslut hade hon kommit fram till att jag ska köpa stödstrumpor och testa vattendrivande medicinering. Jag har iaf koll på hur det är att bli gammal när jag väl kommer dit, jag har redan strumporna, check. Medicinen ska jag hämta i morgon, men jag måste passa mig sa hon, så att jag inte kisselissar i byxan, man kan bli PRETTY kissnödig... Jasså, det förstod jag inte.  Men jag ser framemot det :)

Jag har besvär i armhålan och ont i armen på den opererade sidan, tycker det blir värre o värre och är så jävla rädd för ödem, det vill jag INTE ha. Men jag tror här också att det beror på vattnet, det gör att allt gör ont, det spänner liksom ut huden och allt inifrån. Läskigt. Bara ett plus, rynkorna är borta ;) Men jag tar dom gärna tillbaka och lämnar ifrån mig mälaren som lagt till i min kropp.

Min korta peruk sitter dåligt numera, ju mer hår jag får på huvudet, desto sämre sitter den, idag har jag fått leka med den långa igen och kommit på att jag ju faktiskt kan ha hårband på den, då försvinner problemet med den platta känslan, och det går att sätta upp den om det blir varmt. JIPPIE!
Håret växer faktiskt jätte snabbt. För ett par dagar sen kände jag lite stubb här och där mitt i fjunen, men nu har jag ganska tät stubb över hela huvudet även om det fortfarande är för lite för att täcka skallen. Men jag tror faktiskt att vi snackar om veckor innan jag kan vara utan peruken. SKÖNT!

Har jobbat hela långa dagen idag. Damn va trött jag var när jag kom hem. Somnade direkt i soffan och fattade inte i vilket universum jag var när jag vaknade. Min hjärna är inte van att faktiskt tänka i åtta timmar straight. Det krävs lite övning på det kan jag säga. I morgon måste jag vila huvudet och den stackars kluckande kroppen lite. Men nu ska jag dra på lite hiphop och göra en djupdykning i min garderob... jo det är sant... energin och lusten kommer tillbaka, till och med för de jobbiga och ibland tråkiga sakerna man måste göra som verkligen inte stått högst upp på listan det senaste halvåret.

4 kommentarer:

 1. Ha ha - men hellre en sjuksyrra som pratar bebisspråk än en barsk rackare:) Hoppas det löser sig med vätskan! Vet du vad mitt lilla face, mitt lilla hår och jag gjorde igår? Jo vi var hos frissan;)) Kändes märkligt att slita av sig peruken och lägga den bland Hänt Extra och Bubbleroom på det lilla bordet. Så nu är ögonbryn ( alla fem strån ) , ögonfransar ( alla tre ) och huvudstubbet ( och svålen ) färgade! Detta är steg ett för att kunna slänga peruk-aset som jag känner mig beroende av. Vi får se hur det går med den saken:)

  SvaraRadera
 2. Vad bra att vattenproblemet verkar kunna lösa sig med vattendrivande medicin. Och vad snyggt det var med hårbandet ovanpå peruken! Jag har inte tänkt på att man kan göra så. Jag har ju enbart en långhårig peruk än så länge, och även om jag trivs förhållandevis bra med den så är det irriterande att håret alltid hänger och slänger omkring mig. Så tack för tipset! Härligt att dessutom höra att ditt eget hår växer så snabbt :-).

  Kram från Helena

  SvaraRadera
 3. Önskar dig god avrinning ! Jag har själv lite ödemfobi, håller verkligen tummarna att du slipper det..

  Kram, Karin

  SvaraRadera
 4. Kattis: Ja, man har ju träffat alla varianter. Jag kände att jag orkade inte bry mig, jag vill ju gärna kisselissa ut det här taxvattnent fortare än det går ;)
  Va sjukt, jag funderade i morse på om jag skulle färga mitt vita fjun, jag vill se hur mkt det eg är, jag kan ju inte ens se i spegeln för det är så ljust. Men jag har ännu inga bryn och fransarna är inget att snacka om..... Gud va spännande. Hur mkt hår har du nu?

  Helena: Ja, jag satte upp den i en tofs i går också, det går ju faktiskt, dessutom sitter den som berget med den där "sjalgrejen". Dick tror jag att man ska passa sig lite för att använda gummisnoddar om man planerar att peruken ska hålla sig snygg länge, det sliter ju lite på håret. Men jag ska snart skicka skiten i soporna, så jag kör på ;)
  Du slipper nog vattnet får vi hoppas, det är tax eländet som gjort det ;(

  Karin: Tack! Nu ska det vattnas ;)

  SvaraRadera