söndag 19 juni 2011

Allt på T

Jag är trött...trött trött trött. Börjar bli irriterad på det här nu. Jag orkar inte vara trött. Jag orkar vara pigg, det kan jag tänka mig, men trött, nej tack.
Nu har jag sovit på kvällen två eller tre dagar i rad, sen gått och lagt mig tidigt ändå. Va fan . I går tyckte jag att jag mådde mycket bättre och var piggare, det höll i sig till fem tiden när jag var tvungen att sova lite igen.
Sen har vi det här jävla tabletterna. Tamoxifen. Nu har jag inte tagit dem på tre dagar för jag har glömt bort och sen fick jag inte med mig några på mitt barnvaktsuppdrag. Och det har bara börjat... fem år. Undrar hur många extra år jag kommer behöva äta skiten för att jag inte kommer att komma ihåg att ta dom? Vad gör dessa piller egentligen? Antihormoner... vadå antihormoner? Suck. Vad är det för väder förresten... skräp.

Tröttsam dag helt enkelt. Söndag... usch, då e det måndag i morgon. Allt känns så mycket mindre roligt när man är trött. Därför är det viktigt att förebygga tröttheten, men hur gör man det när man sover och sover och ändå blir trött hela tiden? Det bara kommer BANG också, smyger sig inte på, det bara kommer BANG. Men sen försvinner det iof lika snabbt igen. I morgon kanske jag är pigg BANG.

Ja så är det såklart, imorgon är jag pigg BANG!

5 kommentarer:

 1. Tröttheten heter Fatique, är en vanlig biverkning av cellgiftet, skitjobbigt men kan tyvärr sitta i länge...
  Du får inte glömma Tamoxifenen, den gör att du inte ska få tillbaka cancern.

  Kramar från Lisbet

  SvaraRadera
 2. Hej - kan bara berätta att jag oxå upplevde en otrolig trötthet under strålbehandlingen. OM jag minns rätt så r det helt vanlig- just under strålbehandlingen. Och det r ju tråkig- för det r just då man tänker att NU ska allt bli bättre- nu ska jag bli så pigg så pigg !!-
  Jaha- det är bara att smöra sig med tålamod- o jag önskar dig lycka till : )
  Klem

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt att komma ihåg någonting tycker jag.Har inte ens börjat med mina cellgifter än,min första behandling får jag 21 juni(glad midsommar).Är trött och glömsk hur ska det sluta.Åker på rtg fel tid och fel dag det du.
  Jag har skaffat mig en liten dosett för att jag inte ska glömma mina kommande mediciner. Tror jag behöver en större än den lilla söta jaq köpt.Hoppas du är piggare imorgon. Håller med dig skräp vädet var f..n är sommar värmen. Då kanske vi känner oss lite piggare.

  SvaraRadera
 4. Hej! Hoppas du är piggare i morgon! Kanske är det skitvädret som gjort att du är extra trött. Shopping brukar vara något som hjälper mig när jag är trött och less på allt, ju mer onödigt ju bättre, kanske kan det hjälpa dig med? Håll ut snart är du klar!

  SvaraRadera
 5. Jag är som du...urusel på att komma ihåg piller. Idag tex, dag innan nästa behandling kom jag på Betapred vid halv två idag, så nu, klockan 22 blev nästa dos, snacka om jag kommer att vara klarvaken inatt. Kommer inte heller att komma ihåg mina Tamoxifen varje dag i fem år...helt sjukt ju, men ser att Pia skaffat en dosett, tror det är ett smart val, ska oxå skaffa mig en sån, en med lite bling bling på så kanske man tar upp den lite oftare och tittar på den.

  Kram kram till dig och i morgon kommer orken!

  SvaraRadera