onsdag 15 juni 2011

Peruklös

Haha... Ja, jag åker verkligen tunnelbana utan peruk. Inget dåligt socialt experiment kan jag säga.Det är roligt och lite läskigt... Människor verkar bli en blandning av nyfikna och rädda.
Sitter en stor hårig man och faktiskt glor på mig, han gör inte ens en Stockholms duckning när jag bemöter hans blick. Han kanske inte e från stan ;)
Förmodligen bryr jag mig mest om att vara kal, så varför gör jag det då?? För jag är så less på att ha en massa varm syntet på skallen och för att jag bara känner för det :D

Tjing!

8 kommentarer:

 1. Du gör så rätt! Try it on baby!

  (hade min av på kafé en gång, för ett tag sen, då när den satt så hårt. Först med peruk. Sen av. Kan säga att det kändes som ett experiment. Skönt som satan var det)

  PS, du är grymt snygg som kal DS

  SvaraRadera
 2. Heja heja utan peruk! Måste kännas som en stor befrielse! Och jädrans vad ditt hår har vuxit!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat:)) Lustigt hur man känner sig med så jävla kort hår! Jag har några olika- helt nya - personligheter som tränger sig på:)
  1. Ja- jag ska bära fana på Pridefestivalen
  2. Ja- min MC och hela mitt mcgäng väntar bakom knuten
  3. Ja- jag är kulturskribent på DN
  Men jag hoppas att jag sakta men säkert kan få mitt korta hår att bli - Ja jag är Kattis!!

  SvaraRadera
 4. Härligt Ida, - Dräp dom med: - titta du ,säg till när du är klar. Så gör vi när vi är ute med jobbet och folk bara storglor på oss.

  SvaraRadera
 5. Kanoners...modiga du. Jag blir lite nojig om jag springer ut på gården, utan sjal eller hår på huvudet, så då springer jag in igen och slänger på mig nåt....men men, en dag då jäklar ska jag också möte alla blickar, ska bara vänta lite...

  SvaraRadera
 6. Härligt Ida, vilken befrielse. Det är så underbart att slippa peruken. Mitt hår växer i massor, men jag har faktiskt börjat trivas rätt bra i kort hår så jag behåller nog det ett tag. Nackdelen är att man måste klippa sig så ofta för att hålla det snyggt. Men jag njuter varenda dag, trots att det inte är så stylat jämt.
  Hejar på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tack tack, det gick rätt bra idag. Jag glömmer själv bort att jag inte har nått hår...haha, kommer på det när jag går förbi en spegel eller skyltfönster, hajjar till o blir rädd, men så "just det ja, jag är ju kal " ;)

  Kattis: Precis vad jag tänkte i morse... jag känner mig inte som Ida, men va fan... någon dag :)

  Äh, folk får tro o tycka va fan dom vill , jag orkar inte bry mig faktiskt.

  kram på er!

  SvaraRadera