söndag 5 juni 2011

Springa, gå, krypa...

Nä, det gick inte så bra och jag blev sur, men jag har kommit över det nu. Nu vet jag i alla fall
att tre kilometer är en bra runda för mig att satsa på att kunna springa hela, då vet jag när jag börjar
komma igen. Jag kan inte ens förklara vilken frustration det är att inte kunna, kunna det som man vet att
man kan... Det var både muskler och flås som inte lirade. Inte alls.. När jag kom hem fick jag några utslag på överkroppen.. men de är borta nu.
Hade min telefon med mig, och när den säger typ " distans två kilometer, 14 minuter" så gav jag upp. I "normala fall" så springer jag dom 3 på drygt en kvart och det är inte någon racerfart... Jag fattade väl iof att jag inte skulle kunna göra det idag, men... ah...

Känns så bizzar att jag sitter och skriver om tre kilometer... tre kilometer.. kan man ju för fasen krypa på 24 minuter, som det tog mig att springa/gå idag. Nä... nu ska det tränas. FY!

4 kommentarer:

 1. Ja så nu vet du!! Det var inget placebo du fick på KS:)) Thank the Lord!! På med skorna imorgon igen- det blir snabbt bättre- I promise:)

  SvaraRadera
 2. Wow du klarade det, det är det viktigaste. Imponerande efter allt det du varit med om. Tänk vad stark du är bara en månad efter avslutad behandling och du tar dig runt. Springa eller gå spelar ingen roll och än mindre tiden. Strunta helt i tiden den bara stressar.
  Tänk också att för en hyfsat vältränad person kan vissa dagar vara helt botten, man orkar ingenting och då har man ändå inte fått i sig rävgiftet.
  Hoppas du inte har så mycket träningsvärk du har väl haft nog av annan värk.
  Nu är också återhämtningen viktig-tänk vilken pers för kroppen.
  Var själv och sprang nu på morgonen. Lite bekymrad över alla strålninsstreck som nu efter 3 dagars uppehåll har svettats och duschats bort. De syns men dock inte så bra och fasen vet i morgon efter morgonduschen.
  Bra jobbat Ida njut av dagen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det kommer du har börjat..det är huvudsaken....ha en bra solig dag/Minna

  SvaraRadera