måndag 20 juni 2011

Trötthet

Nu får den här tröttheten gärna släppa taget om mig för denna gång. Jag skiter i om det är vädret, cellgifterna, strålningen, tamoxifen, kaliumbris... jag skiter i orsaken, let go of me for gods sake... det enda jag vet med säkerhet att det inte beror på är sömnbrist, för det kan jag omöjligen lida av.
Om det skulle vara all energi det måste krävas för att spotta ut allt detta hår på hela kroppen så skulle jag köpa det direkt. Jäklar vad mycket hår det finns på en människokropp... det finns på ställen ni inte ens vet om... men jag vet det, för det ger sig tillkänna när det växer ut även om det inte syns :)

Jag firade ögonbrynen med shopping i dag... dyrt smink. Gillar´t. Jag hittar alltid på saker att fira, det känns mer OK då att slösa, för det är det jag gör...slösar. Och när jag inte har nått att fira så tänker jag "jag är värd det här, för jag lever, och lever jag behöver jag snygga läppar, och det får man med det här dyra läppglanset!" Någon som vill ha hjälp med totalt onödig shopping, Im the girl for you!

Två riktigt höga önskningar till guden som ändå valde att låta mig leva (denna gång iaf....) jag vill ha ögonfransar och bli lite piggare, för övrigt lovar jag att vara glad och tacksam. Amen. (Hrmf)

1 kommentar:

  1. Tänk att shopping kan hjälpa så mycket! :)

    / Tobias

    SvaraRadera