fredag 3 juni 2011

Vatten o vikt

Helt osminkad, och Holly sa till mig "du är helt röd i ansiktet". Det är en oskön biverkan, jag är faktiskt röd. Jag vet inte varför,  men det har varit så sen sista taxen. Vissa dagar e det bättre. Som tur är går det lätt att sminka över. Hoppas det försvinner snart. En kompis var snäll o sa " du är så brun"...... yeah.


I går ställde jag mig på vågen igen. -2,5 kilo! Det är förmodligen mest vatten som runnit av mig, och det känns helt underbart. Jag kan nu inte ha några av de jeans som varit mina polare en längre tid. Jag kan heller inte ha mina vanliga jeans.... måste jag alltså köpa nått nytt... Im in between sizes kan man säga. Om jag kan gå ned 3,5 kilo till så skulle jag vara helt nöjd även om två matchvikten är lite till. Men man måste ha realistiska mål har jag tänkt. (Nej det har jag eg inte tänkt, jag tänkte det just nu)
Hur som helst kan jag rekomendera vattendrivande för er alla som går runt med kroppen full av hav efter taxotere. Ska ta ett blodprov nu nästa veckan o kolla kalciumhalten, eller vad det var man blev av med i samband med intag av dessa vita små piller... eller var det kalium.. Im not sure, nått på K. Kilon kanske det var ;)
Kan kanske ha med LCHF att göra också... vet inte. Det är ju det svåra just nu, vad är vad liksom.
När vattnet försvunnit har jag mycket mindre ont i kroppen också. Det är inte helt borta, men på en del ställen är det helt borta. Några muskler beter sig fortfarande lite mysko och jag undrar om dom smygtränar på nätterna, men jag kan nu gå i trappor! Jag har tom sprungit upp för mina egna trappor här hemma, och det är faktiskt en bedrift i sig, det är rätt dryga steg. Så benen funkar, i samband med att dessa började fungera tycker jag det verkar som om flåset också återkommit. Men... jag har inte testat att jogga ännu...

Igår rakade jag huvudet igen, av med fjunet. Jag ser sjukt ut med fjunet, det var nästan 2 cm på vissa ställen. Nu ser det bättre ut, och börjar kännas rätt tjockt på vissa ställen (ja det låter ju bisarrt att kalla 2 mm hår tjockt, men ni som suttit och känt på era skallar en längre tid fattar vad jag menar ;) Nu kan det få
växa i fred!
Jag tyckte det var mycket hår :) Allt e relativt!Har ett litet problem just nu bara, ett liiiitet litet. Känns som om ena ögat e svullet? Jag vet inte, kanske inbillar jag mig....

4 kommentarer:

 1. Usch då, det ser ut som du fått en vagel i ögat...
  Jag rakade också mitt huvud när det var så läskigt fjunigt och skumt, det som kom ut sen var mycket bättre.

  På mig producerar kroppen vatten igen direkt när jag slutar med vätskedrivande, det är jobbigt med vätska i kroppen för man får mer ont och inget passar, varken kläder eller skor:(
  Hur länge får du äta dina piller?
  Men oavsett, det går på rätt håll :)

  Kramar från Lisbet

  SvaraRadera
 2. Blä för vagel i ögat..har för mig det finns ngt receptfritt som fungerar, antar att du kollat/kollar med apoteket.

  Tack för rolig text igen, du lyckas bra med att få mina mungipor att lyfta när jag läser dina inlägg!

  Hoppas ni får en härlig solig helg även på östsidan !

  Kram !

  SvaraRadera
 3. ja, det ska bli ett underbart socialt experiment att gå runt på stan med det här ögat idag.... kanske vagel (gud vilket otäckt ord det är) Im not sure... tänkte gå till vårdcentralen, men jag har fått lite vårdcentralsskräck och vill helst aldrig mer gå dit. Kanske gå o fråga på apoteket kunde vara nått!

  Lisbet, ja, jag har märkt att vattnet kommer tillbaka... jag vet inte hur länge jag ska äta dom? Har inte fått några instruktioner.

  Nu ska jag gå o shoppa.... ser långklänning, jeansjacka o platåsandaler framför mig.

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag hade ett liknande öga för bara några dagar sedan (avslutade Taxotere för 3 veckor sedan) jag fick ögondroppar ngn slags antibiotika utskrivet o nu är det betydligt bättre. Fortfarande ganska mkt rinn dock. Hur mår dina ögon annars? Rinner de?

  Jag läser din blogg varje dag o det är så "skönt" att känna igen sig i så mkt sv det du skriver. Vi är i samma tidszon, eller jag är strax efter dig o nu längtar jag så till mina fjun har uppnått den längd där jag oxå vill raka av dem ;)

  Kram från Maria

  SvaraRadera