onsdag 8 juni 2011

Bara 24 kvar!Yes! Det var ju hur enkelt som helst. Jag hade en jobbig upplevelse precis när jag kom dit, det var en liten nedsövd bäbis som strålats, och en supersöt liten tjej, kanske runt fyra år som satt och lekte i väntan på att få sövas och strålas. Det blev jobbigt, jag grät en skvätt, det bara kom. Det är så orättvist, barn ska fasen inte behöva hålla på med sådant här skräp! Nä... fan alltså :(

För övrigt är jag bara så glad idag att det äntligen är på G, nu är det verkligen nära slutet på riktigt :) Det är 24 behandlingar kvar, korta, enkla behandlingar! Det  kommer gå superfort! :D
Firade lite med ett glas vin på stan i solen, hallelulja!
I morgon ska jag ta en bild på strålapparaten.. (inte helt säker på terminologin här...) den är mäktig på nått sätt, ett tomt rum och den där monster grejen som liksom tornar upp sig. Ni glada jäklar som inte fått äran att ligga halvnäck i den med människor som puttar och drar en till rätt position måste ju få se vad är vi håller på med, vi cancer människor ;)

Nähä, det är väl bara att stoppa i sig första tamoxifen tabletten också... jag är så jäkla osugen på att ta den där, det känns inte så bra att behöva stoppa i sig mediciner i massa år :-/ och helt ärligt fattar jag inte hur jag ska komma ihåg det. Men jag är också enormt osugen på en runda till med cellgifter, så tabletterna ska ner och livet levas. Strålande tider som farbrorn bredvid mig sa i morse.....

Igår eller när det nu var..... Jag fattar verkligen inte vad det är med parkeringen här...

Tio minuters promenad hemifrån. Trevligt!

Bad bad bad

Det här är gott... sparris, räkor o halloumi

11 kommentarer:

 1. Ida, om du nån gång lägger ner bloggen måste du ändå lova att lägga upp bilder på gatuparkeringen då och då så vi får fortsätta se hur neurotiska folk i dina hoods är med placeringen av sina bilar!!!

  Underbart för övrigt!!

  kramis / Helena (shopoholicen alias konstochcancer):)):)

  SvaraRadera
 2. Peter på jobbet. :)8 juni 2011 21:56

  Fördjävligt det där med barnen! Blev tagen av att läsa din blogg idag.

  Senaste bilparkeringsbilden lättade upp en hel del i a f. Det ser helt galet ut! Hur f-n gör dom?

  SvaraRadera
 3. Helena: Jag har massor med bilder på lager... det är helt sick på den här gatan.. det är det första jag gör på morgonen (I know...borde skaffa ett sk liv) springer till fönstret o kollar dagens parkering...

  Peter: Ja, fy fan alltså... det var jag inte riktigt förberedd på, jag fattade först inte vad det var för ett litet stilla bylte i sängen som kom ut. Vidrigt, helt jävla förjävligt :(
  By the way, har du semester? Va o letade efter dig idag.

  SvaraRadera
 4. Halleljua.....mot mål!! Är så förbannat avis på dig som kommit så långt men samtidigt tänker jag på då jag först fick kontakt med dig (den första bloggen) och du så vänligt besvarade alla mina knasiga frågor, då var du på behandling 2 !!! och det känns som nyss så det borde gå fasiken så snabbt för mig med, annars jäklars! Är glad för din skull....mot ljuset i tunneln och ett liv i "frihet", trots pillren vi ska klämma i oss i fem år !

  SvaraRadera
 5. Yes!!!
  Bara 24 kvar!!!
  Lika kul att ser parkering varje gång =D
  Hur lyckas du förresten gå ner så mkt i vikt på en gång? Lite avis är jag allt... På mig sitter kilona som berget :(
  ha en bra dag!
  Kram Anna Bränn

  SvaraRadera
 6. Hoppas du inte får träffa barnen varje gång du kommer .. fy farao.. det är en sak att cancern hunnit i kapp oss som levt ett antal år men de små liven har ju knappt börjat ännu.

  Håller tummarna att du får sällskap med strålande farbröder och tanter istället.

  Lycka till !
  (ännu en avundsjuk som gääärna ville vara ikapp dig i behandlingen.. men som är jätteglad att få insideinfo från dig om vad som komma skall !)

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 7. Hej Ida!

  Jag har följt din resa ett bra tag nu och är välidgt glad för att det "bara" är 24 st strålningar kvar nu JIPPI
  Har en liten fråga till dig, du hade väl oxå inlägg i dina bröst när du upptäckte en knuta? Jag har hittat en knuta och läkaren sa att de var tvugna och göra ultraljud istället för mammugrafi pgr av inläggen, stämmer detta?
  En trogen läsare

  SvaraRadera
 8. Hej trogen läsare :) Japp jag har silikonimplantat, men jag gjorde både mammografi och ultraljud, det är standard på det ställe som jag var på. Inga konstigheter, det går bra att klämma ihop implantaten nästan lika hårt som "vanliga" bröst. Beror kanske lite på vad man har, vet inte hur hållbara koksalt är om man pressar ihop dom. Mina är gast gel. Hoppas att dina tester visar nada!!! Det finns ju massor med "nada" knölar! Kram!

  Anna Bränn: Tror några kilo var vatten! Sen kanske LCHF gav mig en skjuts... men det är rätt mycket kvar. Skam den som ger sig!

  KRAM till er alla!

  SvaraRadera
 9. Hej Ida!
  Har följt din blogg nu ett tag och det är så roligt att läsa att det börjar närma sig slutet och att du blir piggare för var dag :)

  Själv är jag i början på min resa.
  Fick min port a carth inopererad igår, och idag fick jag första behandlingen med Taxotere.

  Hoppas du får må så bra som du bara kan nu i sommar!

  Kram, Malin

  SvaraRadera
 10. Malin: Jag kommer bara att må bättre och bättre, hoppas däremot att DU får må så bra som möjligt :/ Jag kan inte säga att jag e avundsjuk på dig. Men din tid kommer, bara att se framåt och kämpa på. Ska du får tre tax o tre fec? Kram kram!!

  SvaraRadera
 11. Ida: Ja det blir 3*tax och 3*fec.
  Använde du kylhandskar under tax behandlingarna, och hjälpte det dig isf?!

  Ja här ska kämpas, ont ska med ont förgöras brukar man väl säga...

  /Malin

  SvaraRadera