lördag 16 april 2011

Bröstcancer bloggar

Jag vill tipsa om tre bröstcancer bloggar. Jag vet att en stor procent av de som besöker min blogg är människor som sökt på orden bröstcancer och andra ord som är starkt förknippade med denna skit. Jag får mycket respons på bloggen från andra drabbade, eller nära anhöriga som letar information och eller förståelse för hur det är att leva med detta en stund i livet. Jag skriver själv för att jag hoppas att någon ska ha nytta av informationen på ett eller annat sätt, därför kommer jag av naturliga skäl att lägga ner det här när jag går vidare (som jag vet, gärna vill tro är mer förr än senare, men så småningom).
Jag har tre blogg vänner som just startat sin resa, de har alla opererats men nu väntar behandlingar med allt vad det innebär, och jag önskar dem alla tre all lycka. Jag kommer säkert att fortsätta följa bloggar jag följt under denna tid när min tid är ute för det här, men dessa tre kommer jag absolut att följa, må dålig med i perioder, och glädjas med när de mår bra och det är deras tid att gå vidare!

Ni hittar dem i min blogglista och de heter:

Vitbalansen (massa härliga inredningstips och fina bilder också!)
Konst och cancer (massa härlig konst också!)
My breast and I, a true story about cancer

Kramar till tre gånger H :)

Ps! Alla bloggar i min listan är bra bloggar med! Men jag vill puffa för dessa för att de just startat sin resa, och det finns många som just i denna stund sitter i samma situation med alla frågor och funderingar och som kan finna dessa intressanta, att få känna igen och förstå, från starten.

4 kommentarer:

  1. Tack Ida för snälla ord och för att du tipsade om min blogg :-). Är jätteglad över att du kommer att följa mig även när du har tagit dig igenom ditt skräp!

    Stor kram från Helena

    SvaraRadera
  2. Kram och tack för att du känner att du orkar med oss även efter att din resa är slut...men vi ska ju alla in i samma målfålla innan det är färdigt vi med, och då är det skönt att veta att någon väntar där....

    SvaraRadera