onsdag 20 april 2011

Hoppas jag aldrig mer träffar er!

Det sa jag till sköterskorna idag när de la om PICC line på vårdcentralen för SISTA gången ! Sen la jag så klart till " i alla fall inte under dessa omständigheter". De höll med mig och sa det samma, hoppas vi slipper se dig igen Ida ;) Det övades på mig idag igen, men denna kvinna har fina framtidsutsikter i "omläggnings och spolnings branschen" Hon gjorde ett utmärkt jobb!

Jag försökte flörta till mig ett blodprov när jag ändå låg där, men tji fick jag, fick snällt gå vidare till labratoriet och ta SISTA blodprovet (ok...inte riktigt sant, för jag ska ta ett den 27 april när jag träffar läkaren för kanske SISTA gången också, men det är ... skit samma, det KÄNNS som SISTA gången! Det är det viktiga)

Jag är helt sjukt trött och har varit det i ett dygn nu. Har hållt ett skapligt högt tempo, det funkar hur bra som helst tills det inte funkar om man säger så... jag verkar inte kunna sova igen orken så lätt, det tar ett par lugna dagar att komma igen. Men lika jäkla lycklig för det. Min syster Ebba tar studenten snart... känns som jag också gör det FY FAN VA VI E BRA EBBA!!!!!! Hon har kämpat på med skolan och jag har kämpat på med annat. Vi är båda värda att ta studenten, HATTEN AV FÖR OSS! Woop Woop.
Förresten är det helt sjukt att den där lilla fina bäbisen Ebba ska ta studenten. Det finns mycket i livet nu som påminner om att jag inte är purfärsk längre... Men vad gör det när man får leva. I can't wait!

Idag ska jag och H dra till Roslagen och fira påsk. Det ska bli så galet skönt. Landet, solen, grillat, vin och promenader ser jag fram emot. Jag ska motionera så mycket jag orkar, för nu ska jag vända trenden dramatiskt de närmsta veckorna. Hoppas håret på skallen kan ta och växa på ordentligt också, har inte tid att vara skallig, inte alls faktiskt. Hmm... jag har ju tyvärr en vända kvar att avverka, men jag har lyckats ignorera den och det har varit rätt lätt för att jag under omständigheterna ändå mått himla bra denna omgång. Nu kan inte den sista gången som jag skrev tidigare, skrämma mig. Jag känner mig så tuff nu :) (Ni ser mönstret va... jag brukar vara tuff och kaxig så här nära inpå ny behandling)
Tycker kanske att byxorna inte sitter riktigt lika tajt längre, men jag har knappast gått ned i vikt... så det är kanske också bara en följd av mitt välmående, det liksom känns bättre, hela skiten :D
Tror Ida är ett klart fall av störtsköna vårkänslor. Nu stundar jobb, semester, squash, träning, och annat smått och gott! Jag bara går och väntar... gud va jag väntar och längtar.

Jag återkommer med härliga vårbilder från Roslagen under helgen, alltid kan det få någon att må bra :)

Nu packar jag barnet, svinen, datorn, telefonen och drar så får Moa hålla ställningarna här hemma.

GLAD PÅSK ALLA GLADA!

6 kommentarer:

 1. Vad roligt att du känner dig full av tillförsikt och aptit på livet! Jag håller tummarna för att håret snart växer som ogräs på ditt huvud :-). Ha en riktigt fin Roslagspåsk!

  Kram från Helena

  SvaraRadera
 2. Härlig läsning Ida, du lyfter mig också. Ha en riktigt härlig påsk. kramen

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får goa fina dagar nu under hela påskhelgen och att allt trist glöms bort för ett tag...du är ju snart i mål, sicken härlig känsla det måste vara. Riktigt avis på dig faktiskt.

  Glad påsk...

  SvaraRadera
 4. vad härligt att läsa att du är så tuff. Ska jubla med dig när allt är över.

  Ha en underbar påskhelg.
  Kram Mia

  SvaraRadera
 5. Helena, Carin, Annica, Helén & Mia: Tack och glad påsk till er alla!

  Helén; Du kommer dit också, tuff väg, men det kommer, och jag kan lova att du har något stort att se fram emot, tänk på det när det gör ont. Varm kram!

  Mia: Ja, då jäklar ska det jublas! Det är för fasen på torsdag.. jäklar. :D

  SvaraRadera