tisdag 12 april 2011

Näst sista PICC fixen :D

HEHEHE..... nu ska jag ta en lång (så länge jag orkar med höger arm i luften, brukar bli två sekunder...) härlig dusch för att sen gå till VC och få PICC omlagd och spolad för nästan sista gången.... nästa vecka är sista gången innan den ska bort, men man kan ju nästan skita i att tänka på den sista gången om man vill ;)
Jag känner mig positiv. Jorå, jag har ont! Jag har äcklig smak i munnen, jag är trött som ***, jag har haft "cyto hjärna" ett par dagar, det känns som att bestiga Himalaya att ta sig från punkt A till punkt B, men jag är så glad att det här är över snart. Jag har verkligen fått en boost av den tanken. I går kväll var jag hos vänner och åt middag. Jobbigt för kroppen och knoppen innan jag har kommit till mitt mål, men när jag väl är på plats, så är det ju inga problem! Jag mår inte illa, jag orkar prata och tänka och diskutera, det gör gott för hjärnan och välbefinnandet. Jag är så redo för livet!
Tack D, E & C för en trevlig kväll! Det var riktigt riktigt trevligt att få träffa er och hinna prata lite!

2 kommentarer:

 1. Åh, vad skönt! Gissar att alla de där "små" sakerna är fantastiska att klara av och få gjorda. Att kunna räkna ner. Åh, det måste kännas skönt! Kan inte direkt påstå att jag är lycklig över att jag inte har något på listan som har räknats av ;) Än. Eller jo, en operation. Jay!

  Ha det finast Ida!!!

  SvaraRadera
 2. Underbart! Tänk, nu har du inte länge kvar! Nu har det gått 3 veckor sen mitt sista cellgift å jag har redan mer energi stundtals :)
  När får du reda på om det blir strålning eller ej? Tycker strålningen verkar vara en baggis efter de andra behandlingarna...

  Må gott! Kram Anna (bränn)

  SvaraRadera