söndag 17 april 2011

Fina dagarHärliga Helg! Vilken underbar helg. Jag var lite trött i går, men efter lite naps så ordnade det till sig, jag är nog faktiskt egentligen inte så mycket tröttare än vem som helst. Jag går upp hur tidigt som helst och går och lägger mig sent, de flesta dagar sover jag inte alls på dagen. Så det så.
Jag hade tänkt åka in till stan, det blev dock inte, sov i stället. På kvällen kom en kompis, vi latade oss och köpte hem mat, det blev tom ett glas (eller två) vin! Vin smakar... ja, vad smakar det... inte vin, vad jag anser att vin ska smaka, men va fan, man kan låtsas. Det är fortfarande något magiskt trevligt med det :)


Nu är lugg och stora solglasögon en räddare i nöden. Älska solen och den maskeringsmöjlighet den ger!


Fick hem min tjej ett tag som skulle hänga med svinen. Hon körde lite trix med den lilla.

 Ska till USA, jag och H. Frågan är bara när... är nästan sugen på att bara boka och skita i ev strålning, dom får väl för fasen börja rätta sig efter mig nu... (hrm...eh...eller?) Sjukt trött på det här nu. Jag är i fast grepp, och det är människor jag inte känner som styr och ställer med mitt liv och min tid. Visst, det är skitbra, dom vet vad som behövs för att jag ska få leva vidare ett tag till, men jag är TRÖTT på det här nu. Obstinat trött på det. Vill inte.
Sen skulle jag vilja en sväng till Maldiverna också, gärna innan öarna försvinner under vattenytan... gärna i år. Den som lever får se vad som händer som det heter...... Jag lever i alla fall, så jag får se, alltid nått ;)

I morse, tidigt, jagade jag upp en kompis som följde med på en lång promenad i solen. Härligt! Musklerna och lederna funkar fint tycker jag, flåset är så klart inte bäst men heller inte alls så farligt som jag föreställt mig. Jag orkar långt och hade orkat längre. Jag har en skön känsla av att min återhämtning kommer att gå riktigt fort. Nu har jag en runda kvar, och om den inte nockar mig fullständigt är jag snart på G igen. Så lite hår här och där så är jag näsan game :D
Mitt ansikte blir jätte märkligt i solen... det är inte så att jag blir bränd, men det svullnar när jag varit i solen ett tag, ser rätt kul ut. Väldigt märkligt.


5 kommentarer:

 1. Härligt att höra att du har haft en så bra helg - det var dig verkligen väl unnat! Gott också att du börjar tänka på livet efter cellgifterna och vad du ska hitta på i sommar. Men jag kan tänka mig att det är frustrerande att inte få besked om strålningen. Vet du varför du inte får besked? Hoppas att din måndag blir bra!

  Kram från Helena

  SvaraRadera
 2. Ja, det har tagit tid att tro på att det ska "gå över" en dag, men när det händer, så är det helt underbart Helena! Du kommer förstå :)
  Av okänd anledning håller de inte patientkonferens för ens cellgifterna är klara. Vet inte vad det är som gör att de inte kan säga nu, för jag tror inte de tar nya bilder eller nått sånt... jag fattar inte, men onkologen sa bara att "det är inte jag som bestämmer, vi är flera som kommer överens om fortsatt behandling eller ej". Så, jag väntar, inte så snällt men än dock.
  Blir morgondagen bara i närheten av denna dag så kommer den bli helt OK :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ida, det låter härligt! Sol och vin och fysisk aktivitet och framtidsplaner. I like!

  Vilka underbara bilder! Rakt igenom! Du är grymt snygg på bilderna (och det är du även utan den intensiva maskeringen!). H är så söt.

  Natti!! Önskar dig allt gott inatt och imorgon.

  SvaraRadera
 4. 1) Du orkar ju lika mycket som vilken halvsliten otränad småbarnsmorsa som helst!! ;-) Bevisat!

  2) Du är totalt oigenkännlig med den där maskeringen. Hade aldrig kunnat säga att det var du och då såg jag dig ju ändå igår! :-)

  Kram
  Britta

  SvaraRadera
 5. Söt hon är din lilla tjeja.
  Kram och hoppas på snabb återbättring eller återhämtning heter det kanske. *ler*

  SvaraRadera