torsdag 21 april 2011

Har kommit över dig.

Mmmm, jag är redan på väg att komma över BC. Jag har nu kommit in i en period där jag faktiskt hela tiden glömmer bort vilken situation jag sitter i. Enda gången jag kommer på det är när jag undrar vem den fule fan i spegeln är, men det ska ju ordna till sig omgående hade jag tänkt. (och kanske när jag kommer på att det fattas nått på vänster sida av bröstkorgen, men det är ett minimalt problem, och det finns åtgärder, bara det får mig att skita i just det.)
Idag är det bara en vecka kvar... den 17 november 2010 trodde jag aldrig att den dagen skulle komma. Det kändes som om mitt liv för alltid var förändrat, och just då kändes det inte som om att det var förändrat till det bättre. Idag känns det helt annorlunda. Jag är glad att jag sitter här och skriver det nu. När det först går in i huvudet (om det nu ännu gjort det... det är väl det enda jag inte är helt säker på...att jag ännu har fattat vad som hänt mig) är det så maktlöst jobbigt och det sliter på tankar och själen. Nu känner jag mig full med makt att ta tag i fortsättningen.

Good things come to those who wait (ok, har fått jobba lite för att komma hit, det är inte BARA att sitta av lite cancer, det är den tuffaste uppgiften jag någonsin ställts inför...men ni hajjar ;)

Alla vänner där ute, dags att börja ladda för alla partaj som stundar för att fira att livet går vidare när jag ger bröstcancer feta fingret :D Det här ofrivilliga vita halvåret får det vara slut på nu.

2 kommentarer:

 1. Undvik då att titta dig i spegeln!
  Snart kan du även göra det igen.

  Härlig läsning, kram ;)

  SvaraRadera
 2. Helena, jag försöker, men det sitter en jävla spegel på varje jäkla toalett man besöker, svårt att undvika .... men det är ändå inte jag som kollar tillbaka, så jag bryr mig inte särskilt mkt :)
  Kram!

  SvaraRadera