lördag 30 april 2011

Så där ja

... Då välkomnar jag taxens sista biverkningar på min kropp. Sitter på tunnelbanan hem från två års kalas och mår så jävla okalas. BANG sa det. Glad Valborg till alla Er som är på fötterna ikväll!

11 kommentarer:

 1. Nu gäller det att registrera alla "måenden", för det är sista gången så det är nu det gäller:) Du kanske aldrig mer får uppleva svampmun,månansikte,matäckel,benmärgssmärta, huvudvärk mm mm ( orkar inte skriva alla biverkningar;)) Hurra hurra!! Här kommer lite hår info 30 dagar efter sista cellg . Hm....jo det växer så det knakar...men varför så "tuffsigt". Hm...kan behöva vax för att det inte ska se ut som Karlsson på taket frisyr;)) Peruken får bo med mig ett tag till!!

  SvaraRadera
 2. Kattis: Haha... ja, du nu kommer dom... jag riktigt känner hur skiten borrar sig in, äcklet i munnen är på 100&, svampen kanske bara en dag bort, värken har startat och kommer nog att vara som värst i natt, jag är svinhungrig men allt smakar skit :/ Fan va skönt att det här är sista gången. Jag kommer överleva! Härligt med håret! men du, mitt som kommer är oxå tuffsigt.. lite tuggummiaktigt liksom.. borde jag raka det nu och vänta på nytt eller vad gör man? Jag håller i perukerna tills det ordnat till sig, i höst någon gång kanske ;) Ska du strålas?

  SvaraRadera
 3. Kram, kram, kramisar Ida!!

  SvaraRadera
 4. Hej Ida! Idag är första gången jag är inne på din blogg. Hittade dej hos Sara som avslutat sin blogg. Du verkar vara rackans go! Jag är grymt imponerad utav dej och din livsglädje trots djävuls sjukdomen. All styrka till dej! Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Kram Annica!

  Anna:Välkommen :) och tack!

  Kram på er!

  SvaraRadera
 6. Härligt att det är sista gången med cellgifter. Jag läste något läskigt och det är att man kan få cancer om man bantar för mycket. Står så här: ständig bantning minskar nivåerna av kroppens mördarceller, dom är viktigta för att bekämpa cancer. Jo jo bantning kan orsaka långvariga skador på njurar, hjärta och lever samt muskler. Jag bantar jämt, för det mesta jo jo bantar. Man kanske skulle sluta vara så kroppsfixerad och ha balans. Jag känner inte dig men det verkar som du tänker mycket på din vikt. Tycker du ser jättefin och smal ut på bilderna från nu, innan var du extremt liten. Själv håller jag på med denna ständiga viktnojja men blev lite rädd när jag läste detta i boken "Tankedieten". Undrar om det stämmer? Lycka till nu med allt och hoppas du snart är helt frisk och behandlingsfri!

  SvaraRadera
 7. Kärlek och trots!: Tack :)
  Ja, det låter läskigt, men vad kan man inte få cancer av undrar jag...
  Jag har förstått av en del kommentarer jag fått att jag uppfattas som om jag bryr mig mkt om min vikt, det gör jag absolut inte (jo,just nu gör jag det) jag bekymrar mig för viktuppgången däremot, för jag är en "liten" människa och ska helt enkelt inte se ut så här. Jag har aldrig tidigare bantat, det tänker jag heller inte göra nu, men jag ska börja röra på mig igen och äta som vanligt (vilket är rätt mycket, för jag tränar mycket för att jag mår bra av det) Det enda jag vill är att bli mig själv igen, själva numret på vikten är ointressant, men en fingervisning för var jag borde vara för att må bra. Ingen människa skulle ha mått bra av den olidligt felaktiga diet jag gått på de senaste månaderna, hetsätning, och annat skit.
  Det är inte så många dock som tänker på vilken tuff match det är för kroppen att gå upp i vikt i den takt jag gjort, är det något som är osunt för kroppen så är det just som du skriver, gå upp snabbt och ned snabbt.

  Viktnojja är inget som jag är drabbad av, men jag har massor med människor runt omkring mig som har det, och det låter jätte jobbigt. Mitt motto är, ät som vanligt och rör på dig, om du är frisk och kan!

  Jag kommer snart att vara frisk :) Hoppas att du kan komma ifrån kroppsfixeringen, det är inga lätta grejor om det satt sig i huvudet, som allt annat som gör att man har en skev uppfattning, jag har det från och till på andra områden :) Men det är viktigt att göra det man kan för att må bra, då kan man vara stark också, man vet aldrig vad livet har bakom nästa hörn. Stor kram!!!

  SvaraRadera
 8. Hej! ja jag strålas...första gången var 2 veckor efter sista tax. Kolla om du inte kan få komma igång snabbare!! Då blir sommaren längre! Låt bli håret nu! Det tar sig nog;)

  SvaraRadera
 9. Kattis: Ja, det hade ju varit skönt att sätta igång! Men min läkare sa att de startar först 6 veckor efter sista behandlingen, jag skulle på några mera tester innan eller vad det var...men jag ska nog allt kolla upp det där... OK, jag låter fjunen sitta kvar då :)

  SvaraRadera
 10. Som du säger så får man cancer av allt nu för tiden ingen idé att älta sånt. Jag går i KBT för att kunna tycka om mig sjölv mer och sånt, jag är normalviktig men har bantat sen jag var 19 år har inga ötstörningar men jobbigt och påfrestande att aldrig känna sig nöjd. Du är toppenfin som du är nu, den bilden nör du låg och solade visade en slank kropp och en ursnygg platt mage ;) Klart du är frisk snart! Verkar skitläbbigt att allt smakar päckel, men snart kan du öta med glädje igen. Kram till dig!

  SvaraRadera
 11. Kärlek och trots!: Haha... när man ligger ner ser allt lite plattare ut än vad det är, bra trix ;) Ja, man mår bäst när man är nöjd, så är det bara och ett bra recept på glädje.
  Jag kommer till min "må bra kropp" igen jag med, men det får ta den tid det tar. jag gillar också att njuta av livet, älskar mat, godis, vin, och sådant vill jag ogärna vara utan, så, slänger in lite motion så ska det nog lösa sig så småningom.
  Skit jobbigt när det smakar skit i munnen, särskilt nu för jag är så så hungrig, men hjärnan ger mig olika signaler.
  Lycka till med KBT, hoppas det funkar!

  SvaraRadera