lördag 23 april 2011

SOL SOL SOL


Vaknade till det otäcka ljudet av Svampbob fyrkant  i morse. Visste ni att han bor i "Bikini Botten".... hm.. Mr fungus living in bikini-bottoms.... Hm...dagens barnpogram, jag vet inte...

Solen gjorde mig helt galet sugen på en lång promenad, laddade telefonen med massa ny härlig musik, fick vända efter halva vägen, mina ben gjorde så ont... gårdagens promenad satte sina spår tydligen, kanske blev max 3 km. Men bättre än ingenting antar jag. Jag ska försöka hålla mig ifrån godis och allt gott jag vill trycka i mig nu, vända trenden så mycket det går, jag är fullt medveten om att jag den sista skälvande rundan kvar, när jag tänker på den blir jag lite ledsen, lite glad, och helt pirrig i hela kroppen, jag vill ha den idag, NU, nu på en gång! Lets end it TODAY.
Men jag väntar... o väntar... 4 dagar kvar, 4.

För övrigt är livet inte alls så dumt i dessa dagar. Jag ska hålla mig borta från solen, men det går inte så bra, dock gör jag mitt bästa för att komma ihåg att ha solhatten på huvudet. Solhatt... vem trodde att det skulle bli min grej. .. Men nu är det det.. solhatten + jag= sant.
Hade inte förväntat mig att det skulle bli SÅ HÄR varmt, fick rota fram ett par (alldeles för små) jeans shorts ur en systers garderob och göra mitt bästa (Moa, tack för lånet) . Vem bryr sig... helt ärligt, vem fan bryr sig, det är sol, jag är ledig och jag lever. Tummen upp.
Holly går runt och bara njuter, hennes jeans började bli korta så vi klippte av dom, så gör man ett par shorts på tio sekunder (om man har en bra sax, det hade inte jag, så det tog tio minuter... )Jag hoppas att alla som kan får vara lite i solen och värmen idag, och vilken sits ni än befinner er i, lyckas njuta en liten stund.
Cancer, cellgifter, piccline o för små shorts kan ta sig i baken, försök att stoppa mig från solen. 

3 kommentarer:

 1. Love You! Like Your Hello Life!

  Love the photo of you!

  God Bless Your Health Ida in Jesus Name Amen!!!

  Have a God Blessed Happy Easter to You and H!!!

  Love,

  M&M&G

  SvaraRadera
 2. Härligt Ida, ta vara på solen och gona dig så mycket du kan och skit i allt annat. Här var 20 grader varmt igår och helt underbart på alla sätt och för en stund glömde man bort sin skitdiagnos...så här ska solas idag med. Fick ju hem min "pepparkaka" i tisdagskväll, mammas bästa och just nu känner man sig grymt blek bredvid henne, 6 månader i Thailand sätter sina spår..:)
  Men vi kommer ikapp, eller hur?

  SvaraRadera
 3. Helene: Oh YES! Vi kommer igen! Va härligt att du äntligen fått hem henne, jag vet ju hur du väntat :D Gud va härligt det låter med 6 månader i Thailand? ...ÅH. Men hon kommer hem till ett vackert vår Sverige :)
  Kram!

  SvaraRadera