torsdag 28 april 2011

Jag finner inga ord

Vi firade med lite rosa bubbel :)
Annat än glädje, och oerhört tacksamhet. Sådan vördnad över att detta är över, det är över.. .jag har inte smält det hela ännu. Jag har ingen PICC line på armen? Ett litet plåster över hålet som skall kunna tas av redan i morgon?? Jag är fri, jag kan duscha som vanligt, bada... inga fler cellgifter, inget trassel, inte massa biverkningar som gör mig till någon jag inte är, ingenting, det är ett par veckor kvar, må lite pissigt ett par, sen är det ren återhämtning, låta kroppen läka och ta igen sig, den är förstörd.
Jag är så glad och lättad idag. Jag vet inte vad mer jag kan skriva.
Fick sitta två timmar idag för att sköterskan satte igång en timmes koksaltlösning istället för taxotere, och det kom ingen på förens nästan en timme senare, så det var bara att sitta en timme till, men idag hade jag inte brådis :)

Jag är så trött så trött, ska skriva om dagens bravader i morgon, och bjussar er på lite bilder. Later!
Piccen är borta, allt är klart, sköterskan har lämnat rummet och jag gråter....av glädje och någon form av fem månaders utmattning

6 kommentarer:

 1. Tjohoooo!!!!!
  Gör några tjolahoppsanskutt för dig i ren glädje. Lyckliga du som tagit dig igenom skiten och ännu är vid gott mod. Tänk vad kvinnor kan!
  Kramelikram...

  SvaraRadera
 2. Kram, bilden säger mer än 1000 ord.

  SvaraRadera
 3. Efter att ha läst ditt inlägg sitter jag själv här och gråter, dock glädjetårar!
  Snart får du tillbaka ditt fina blonda hår, alla ögonfransar som jag iallafall saknar något oerhört och känslan av att vara pigg och vilja ta tag i saker och bara kunna leva livet igen!

  SKÅL för dig Ida! :)

  SvaraRadera
 4. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!
  /Britta

  SvaraRadera
 5. Hurra,hurra!!! Jag har sparat den där känslan i ett utrymme i själen och nu när jag läser hur du känner bubblar den fram....GREAT!! Hoppas man kan behålla den och plocka fram den lite då och då!

  SvaraRadera
 6. Skål tjejor! Nu ger vi det här tramset foten i baken, allihopa! KRAM

  SvaraRadera