söndag 23 januari 2011

...and the wig....



Den här är jag inte särskilt förtjust i, kanske om man ska ut och göra nått särskilt och verkligen inte vill se "annorlunda" ut. Men jag tycker det ser ut som en peruk, och kommer inte att använda den särskilt mycket tror jag. Nu ska jag öva lite mera på sjalarna.... det är inte BARA att göra sig av med håret.

s

10 kommentarer:

  1. Håller tyvärr med. Väldigt mycket peruk! :-/
    Men vem behöver peruk som är så vansinnigt snygg utan!!!! /Britta

    SvaraRadera
  2. Åh nej, håller verkligen inte med! Den ser ju jättefin ut och vet man inget skulle man aldrig tro det var en peruk. Hela jäkla Hollywood ser ju fasiken ut så i håret. Snygg är den och så även du i den! Puss o kram Linda (lilldjävulen):)

    SvaraRadera
  3. Ja, det är en peruk. Och jo, du är snygg utan.
    Själv bar jag aldrig peruk eftersom jag kände mig så utklädd med... utan lärde mig att faktiskt trivas utan hår eller med sjal.
    ( i sanningens namn kan jag sakna den perioden om morgnarna när jag står och svär över håret som inte ligger som jag vill och önskar)

    Viktigast av allt är ändå hur DU känner och mår och vill.

    SvaraRadera
  4. Men peruken är ju skitsnygg! Jag tycker den ser naturlig ut - snygg helt enkelt!
    Men som sagt... Du är så vacker i dig själv så du kan lika gärna vara utan peruk!
    Kram
    Anna J

    SvaraRadera
  5. Hej kära Linda!
    Du är så snygg med rakat hår,men jag förstår dig det känns konstig när man tittar i spegel man kännner inte igen sig och undrar att är det verkligen händer mig?... eller är en film som man tittar på? (jag kände så varje dag jag vaknade och tittade på min spegelbild).
    men du är jätte fin, önskar dig en bra dag.
    Många styrkekramar till dig.
    Natalie

    SvaraRadera
  6. Jag har aldrig varit med om maken till stöd! Tack för all uppmuntran. Det känns fortfarande OK.... nya utmaningar, vaknade i natt och frös om mitt huvud.... what to do....

    Kram till Er alla!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker att peruken är kanonsnygg! Om jag någon gång skulle få behov av peruk skulle jag välja en exakt likadan. Du ser jättefin ut i den!

    Kram från Helena i Göteborg

    SvaraRadera
  8. Hej! När jag provade min peruk upplevde jag att det såg ut som håret på en barbie... Istället använde jag buffar. Finns bla på addnature.com att beställa. En skön grej som sitter tätt på huvudet då jag, liksom du, frös om huvudet..
    Må väl!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Tycker att du är mycket finare utan peruk!! So go for it!! Kram

    SvaraRadera