lördag 8 januari 2011

Händer det här?

Fick en konstig känsla idag... händer det här verkligen? Någon, nyp mig....

6 kommentarer:

  1. Precis den där känslan kommer över mig emellanåt, fast i vår familj är det min son som är drabbad av cancer. I april är det 2 år sedan, vi fick veta att han hade fått denna hemska sjukdom och nu kommer den där känslan över mig mer sällan, tack och lov! Kram till dig!

    SvaraRadera
  2. Kramar till Åsa!

    Camilla, jag känner mig lyckligt lottad att det här ändå händer mig och inte min dotter, jag kan inte ens föreställa mig hur det annars skulle se ut och jag är hemskt ledsen att ni drabbats! Jag kan tänka mig att det blir mer och mera en del av livet tills det är över (om det är så att det kan gå över) . All lycka till Er! KRAM

    SvaraRadera
  3. Ibland tror jag precis som du att det är en ond dröm. Jag kände mig inte sjuk förrän biverkningarna efter behandlingarna började komma. Framför allt så blev det så påtagligt när håret rasade. Fast snart vaknar vi och allt är bra igen!!!
    Undrar förresten varför du ska få Neulasta-spruta?
    Stor KRAM
    //Anna

    SvaraRadera
  4. Hej Anna! Jag vet inte vad det är jag ska få förutom att det ska hjälpa mina blodkroppar att komma igen. Fick du den inte? Vilken behandling har du fått? Jag ska få FEC tre första omgångarna, antar att nått i denna kombo gör att jag behöver sprutan. Hon sa att jag ska ta den 24 timmar efter varje behandling. Men FEC är väl den vanligaste typen av kombo för bröstcancer patienter, eller? Hm...

    Kram !!

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Har fått tre FEC och nu ska jag få 12 taxol, en behandling/vecka. Har dock inte fått ngn spruta. Jag tror att de sa att man bara får det om ens blodvärden blir för låga. Hrm...ibland undrar man varför ngn får si och ngn får så. Finns säkert ngn bra förklaring och dessutom är inte den ena bröstcancern lik den andra. Kanske beror på vilket landsting man tillhör?

    Kram

    SvaraRadera