söndag 19 december 2010

Jesus amalia....

http://www.perukcentralen.com/high-fashion-c-2.html

Kolla in den här länken, i resultatet har jag sökt på "äkta hår" som ska vara det snyggaste, och "high fashion".... Hoppas det finns bättre sidor och snyggare peruker, annars kan jag lova att ni får se min
flintisskalle på stan snart. FGS.....

High fashion 1986... eller vaddå...


Annars ska jag nog slå till på den här, INGEN kommer att märka skillnaden.

6 kommentarer:

  1. Real hair wigs. They look really pretty.
    Mom use to wear wigs sometimes.

    Little Erika has given her hair I think twice
    now for wigs to be made for cancer paitents.

    Love You and H!!

    M&M

    SvaraRadera
  2. Hi M&M... Im not that in 2 those wigs I must say, but I will find nice ones If I ever get the need for it :) That is nice of Erika to give her hair away!

    Love you toooo!

    SvaraRadera
  3. Ida, jag tycker du ska välja Jenna eller Michelle perukerna, det är verkligen du! Gud, vi måste styra upp detta!!!! Kram och puss på dig, lilldjävulen!

    SvaraRadera
  4. En tid innan jag fick cellgifter så gick jag till Göteborgs perukmakeri där de specialgjorde en peruk till mig med samma hårfärg, längd och frisyr. INGEN såg skillnad på den och mitt vanliga hår. Ett sådant företag finns med all säkerhet i Stockholmsområdet också.

    P.S. Sminkkursen du pratade om i ett tidigare inlägg är jättebra och det är bra smink, inget billigt krafs. Har för mig att kursen hette Look Good Feel Better.

    Kram, Pernilla

    SvaraRadera
  5. Lilladjävulen: Japp, har hittat ett par OK ställen i stan som vi ska besöka. Hör av mig imorgon när jag vet om det blir aktuellt eller ej, blir det det så har jag nog ett datum när den där wiggen måste finnas klar och redo!
    Ses på onsdag!

    Pernilla: Ja, det ska finnas en del bra ställen, jag ska kolla lite med andra bloggerskor här i stan var de gick. Vilken typ man bör ha osv. Den du gjorde, fick du lägga till pengar på den? Det verkar inte vara några billiga prylar det här...
    Jo, jag förstår att det är OK smink... jag är bara lite skadad när det kommer till smink och märken eftersom det är ett stort intresse och jag är utbildad makeup artist. Jag behöver kanske inte kursen och sminket i sig, men jag tror det kan vara bra att träffa andra i samma situation hur som helst, om det nu blir aktuellt. Hur man knyter en sjal är helt grön på, så den kursen bör jag hur som helst inte missa....

    Förresten, det är precis det här min kompis "lilldjävulen" menar med att jag måste gå upp varje dag och göra mig i ordning, Look good, feel better, make sense!

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Jag hittade hit i dag och ville bara lämna ett spår efter mig.
    Har lagt dig bland mina favoriter och tittar in i morgon igen.

    Hälsningar Annelie

    SvaraRadera