tisdag 21 december 2010

Radiumhemmet



Tänkte läsa lite om de olika roliga aktiviteterna man kan ha för sig på radiumhemmet, det här var den första bilden som kom upp. Tror jag fortsätter i morgon och hoppas att jag inte får mardrömmar från den här bilden. 

4 kommentarer:

  1. Vet du, din humor kan nog ta dig långt. Jag sitter och tokler åt en blogg som handlar om cancer och högst allvarliga existentiella grubblerier, men du skriver så ini helvete roligt! Stor kram!

    SvaraRadera
  2. Karo: Jag är glad att du tokler åt den, ännu roligare hade varit om du fick till ett högt skratt också.. jag ska jobba hårdare!
    Va fan, det här är faktiskt riktigt jävla bisarrt, och jag tänker hånle åt skiten, för att sen kliva över den och gå vidare med ett ännu större leende. Segern är min. Ursäkta mitt fula språk, men det behövs ibland.

    SvaraRadera
  3. Okej, jag ville inte säga det först, men jag skrattade högt också. :)
    Jag håller tummarna så jävla stenhårt för dig och dina medsystrar/bröder och långfingret sträcker jag rakt upp i skyn mot denna jävla farsot. Jag hade en släng av den för 16 år sen men det var verkligen bara en släng, en mindre operation räckte. Men jag hann känna på ett litet uns av vanmakten och rädslan.
    God Jul och verkligen: ett Gott Nytt År. :)

    SvaraRadera
  4. Vanmakt och rädsla är bara översittare som testar vad man tål, men alla ska vi den slängen få. Kram Karo
    Peace :)

    SvaraRadera